Sundsvalls Gatufest 2013

Shopman har erhållit uppdraget att tillhandahålla produkter och tjänster för ackrediteringen till Sundsvalls Gatufest  2013

Sundsvalls Gatufest har funnits sedan 1987. Under den första veckan i juli besöker ca 180 000 personer Sundsvalls Gatufest vilket gör evenemanget till ett av det största i sitt slag i Sverige. Sundsvalls Gatufest erbjuder en helhetsupplevelse för alla åldrar och hela familjen med mat, dryck, nöje, tivoli, aktiviteter och musik. Genom åren har såväl små som stora svenska artister och en mängd större internationella artister uppträtt på Sundsvalls Gatufest. Organisationen verkar året om för att den första veckan i juli ska bli det perfekta startskottet på sommaren.


 Vi är mycket stolta och glada över att festivalen valt shopman som leverantör!


Läs allt om Sundsvalls Gatufest här !

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter

Etikettmoln

-